Opwaarts!

Het is gelukt, ik heb een trap kunnen maken voor mijn huis! Wat is dat moeilijk zeg en wat heb ik nu extra respect voor de mensen die dit dagelijks doen (in 1:1).

Na veel tekenen, rekenen en knippen en plakken was dit het begin.



Daarna alles weer voorzichtig uit elkaar gehaald en de losse stukjes gebruikt voor het overnemen van de maten en met dikker karton de trap opnieuw in elkaar gezet.
Nu is het nog een kwestie van afwerken met hout en verf.



Ik vond het fijn om de trap eerder te maken, want nu weet ik precies waar ik het trapgat moet zagen en kan ik dit al doen voordat ik het huis in elkaar zet.

Wat ook erg handig is is dat mijn schoonvader technisch tekenaar is en mij dus heel veel tips kan geven over hoe een huis in elkaar zit! Thanx schoonvader!


groetjes evelien




Overstappen

Omdat ik met blogger iets meer mogelijkheden heb dan bij web-log heb ik vandaag de overstap gemaakt. Mijn web-log bestond op het moment van overstappen precies 219 dagen, 19 uur en 58 minuten, dat is veel langer dan ik gedacht had! Maar ja als je niet zo vaak post, dan gaat de tijd sowieso erg snel ;)

Maar nu ik met mijn 1e poppenhuis begin heb ik natuurlijk wel veel om over te schrijven, dus dat moet wel goed komen!

Als je nog oude berichtjes wilt lezen dan kan dat op:
http://ejacreates.web-log.nl en natuurlijk blijft mijn punt-site gewoon bestaan: http://eefminis.punt.nl

Veel plezier hier!
Hallo! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn site.
Ik ben Evelien, 26 jaar en ik woon samen met mijn vriend Henk, onze hond Benz en een heleboel vogels in het midden van het land.
Sinds ongeveer 3 jaar maak ik miniaturen en op deze site wil ik de vorderingen laten zien van het eerste huis dat ik aan het bouwen ben.
Veel plezier, enne ik vind het erg leuk als je een berichtje achter laat!