Overstappen

Omdat ik met blogger iets meer mogelijkheden heb dan bij web-log heb ik vandaag de overstap gemaakt. Mijn web-log bestond op het moment van overstappen precies 219 dagen, 19 uur en 58 minuten, dat is veel langer dan ik gedacht had! Maar ja als je niet zo vaak post, dan gaat de tijd sowieso erg snel ;)

Maar nu ik met mijn 1e poppenhuis begin heb ik natuurlijk wel veel om over te schrijven, dus dat moet wel goed komen!

Als je nog oude berichtjes wilt lezen dan kan dat op:
http://ejacreates.web-log.nl en natuurlijk blijft mijn punt-site gewoon bestaan: http://eefminis.punt.nl

Veel plezier hier!

3 reacties:

Debora zei

Gevonden!

Succes met uitpakken en het gezellig maken hier. Maar je hebt in ieder geval al een lekker breed plaatsingsscherm. Mag ik vragen welk sjabloon je hebt gebruikt. Of heb je deze zelf in elkaar gedraaid? Deze breedte is lekker voor foto's enzo

Ik ga je volgen

Evelien zei

Leuk je bent er! Het sjabloon dat ik gebruikt heb is: Minima Stretch van designer Douglas Bowman op URL: www.stopdesign.com.

Ik ben me een beetje in het sites maken aan t proberen te verdiepen (moeilijk!)en heb ontdekt dat je kunt zien welk sjabloon iemand gebruikt door bij je balk bovenin op 'Beeld' en dan'Bron' te klikken. Als je iets naar beneden scrolt in dat veld zie je de designer en de naam enzo staan.

groetjes en succes!

Debora zei

Bedankt voor je uitleg en tip. Ga zeker even kijken. Maar pfff... ik vind het al met al een hele klus dat verhuizen, zelfs mét een standaard achtergrond. Laat staan een web-site zelf. Knap dat je dat ook onder de knie probeert te krijgen. Maar het lijkt wel alsof je van vele markten thuis bent en niets je te gek is. You go! Girl!