It's been so long

Dat is schrikken! In april 2011 heb ik hier voor het laatst een berichtje geplaatst. Ik heb nog wel wat aan mijn huis gewerkt en het kleed afgehaakt, maar daarna kwam er zoveel tegelijk om mee bezig te zijn dat het creatieve een beetje naar de achtergrond verdween. In augustus ben ik na 10 jaar samenzijn met mijn vriend getrouwd en in maart/april verwachten we ons eigen (mooiste) miniatuurtje ;). Ook hadden we de mogelijkheid om ons huis te kopen en gelijk te verbouwen, dat even allemaal in een paar maanden tijd. Maar ik mis het creatieve bezig zijn wel! Het is zo fijn om bijvoorbeeld 's avonds voor de tv wat te knutselen.

I'm shocked to see that my last post was in April 2011! Real life got in the way of making miniatures, but in a good way: In August I married my longtime boyfriend and in March/April we're going to have a precious mini of our own! In the meantime we've gotten the chance to buy our house and renovate. So I think there was just no room for creativity in my head. But I really miss it!

Op dit moment probeer ik het fröbelen weer wat op te pakken. Ik wil graag een mooi schilderijtje voor de kinderkamer maken naar een leuk voorbeeld en ben daar net aan begonnen. Zal binnenkort even een foto-update plaatsen. Het miniatuurhuis zal de komende tijd wat naar de achtergrond gaan, maar ik hoop daar aan te toekomst weer aan verder te kunnen gaan.

groetjes Evelien

I'm trying to return to some crafts like making a painting for the baby's room. I've found a nice picture book with a great example and just started working on it. A photo will follow soon. My miniature house will be on hold for a while but I hope to have some time to work on it in the future.

see you!
Evelien

10 reacties:

rosanna zei

Congratulations for all yor achievement.
Best wishes for the future mini who will coma to make you happier than ever. Rosanna

otterine zei

A warm congratulations all around! :D Hope to see you soon!

dalesdreams zei

Congratulations! What wonderful news all. :)

Anoniem zei

I am a great fan of your blog and your creations! Hope you will make new things.

Kathi zei

How very exciting! All good news!
Best wishes and lots of mini hugs!
Congratulations!

Evelien zei

Thank you so much for your lovely comments! I've been reading your blogs and admiring your creations, but have been a "silent" reader.

Josje zei

Gefeliciteerd Evelien en echtgenoot! Dat is driedubbel goed nieuws.

Roelie zei

Hallo Evelien en Henk,

Wat fijn dat jullie het huis hebben kunnen kopen en de verbouwing achter de rug is. Het zal inderdaad een hele drukke tijd zijn geweest. Nog een paar maanden en dan heerlijk genieten van de kleine ! Gefeliciteerd allebei!
Ik ben benieuwd wat het wordt en hoop foto's te zien.

Lieve groetjes, Roelie

Maria zei

Wauw! wat een goed nieuws, gefeliciteerd mevrouw, ja je bent nu mevrouw hahaha
Liefs
Maria

Debora zei

Ten eerste natuurlijk van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk! En huis! En daarboven op ook nog in verwachting!? Dan is het natuurlijk heel begrijpelijk dat het bloggen en miniaturen wat naar de achtergrond schuift. Dit alles is vele malen belangrijker!

Heel veel sterkte deze laatste paar maanden; je wordt Moeder!!!! Een hele ommekeer in jullie leven :)