Van onderen! (Tumbling)

Welcome Jfolk from J LiL Roomer! Nice of you to join in here, hope you enjoy your visit!
You make lots of different miniatures and I like them all very much!

En natuurlijk nog welkom Hyacintara (Annemieke) en Jack! Annemieke heeft al verschillende projecten gemaakt en is nu bezig met een Harry Potter huis, erg mooi!! Ook haar huisdieren zijn het bekijken zeker waard, wat een snoepjes!

Jack, mijn "kleine" broertje (2 koppen groter en groeiende), heeft een erg mooie portfolio site voor zijn studie. Hij is ontzettend creatief, vooral met computers en pen en papier. Wauw, go bro!


Van de trap vallen is niet slim.....Zeker niet als je altijd al erg voorzichtig bent en dan toch vergeet om 's nachts even het licht aan te doen om de trap af te lopen. Tja, inmiddels zijn we bijna 2 weken verder en het doet nog steeds erg pijn. Zie roze olifantjes van de medicijnen haha, maar echt pijnstilling wil niet lukken. Dus het zagen van het huis wordt steeds uitgesteld.
Maar ik kan het toch niet laten om iets te doen dus ben ik druk met het maken van collages/moodboards voor de inrichting van het huis.


Heerlijk om bij weg te dromen! Maar er moet natuurlijk ook nog een heleboel ander werk verzet worden. Dus ben ik druk met het schilderen van de ramen in het mooie monumentengroen. Op de foto lijkt het alleen zwart?!

Dit zijn 2 schuiframen en ik moet er in totaal 8, dusssss....dat wordt even doorwerken!
groetjes evelien
Because of a tumble down the stairs my housebuilding is delayed. To stay creative (and sane ;) ) I'm making moodboards of how I want my house to look. And I'm also making and painting frames for sliding windows. And there are a lot of them!!
I have a bit more time for blogreading now and there are so much talented people out there!
Bye Bye!

0 reacties: